ZELNÝ SALÁT S JABLKY A HROZNOVÝM VÍNEM

Přílohy a saláty
01 března 2017

Zima si žádá pořádný přísun vitamínů. Proto vsaďte na přírodu a dopřejte si vitamínovou bombu v podobě zeleninového salátu. Uvidíte, že se budete cítit skvěle a chřipka se Vám vyhne obloukem.
 

IMG_0709
 


Suroviny

  • 1 malá hlávka bílého zelí
  • 2 jablka
  • 120 g bílého řeckého jogurtu
  • 3-4 řapíky celeru
  • hroznové víno (nejlépe červené)1 lžíce jablečného balzamikového octa
  • citronová šťáva
  • čerstvá petrželkasůl

Postup

Zelí nastrouhejte pomocí kuchyňského robotu KitchenAid na tenké nudličky a vsypte jej do větší mísy. Přidejte na kostičky nakrájená jablka (i se slupkou) a nadrobno nakrájený řapíkatý celer. Do zelí vmíchejte také řecký jogurt, balzamikový ocet a citronovou šťávu. Salát ochuťte solí a před podáváním posypejte nasekanou petrželkou a rozpůlenými kuličkami hroznového vína.


IMG_0713


Dobrou chuť! :-)

Recept pro Vás vytvořila Michaela Šupáková z blogu „Vaření se Šůšou“.
 
Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít