DOMÁCÍ GOJI MARMELÁDA

Předkrmy a chuťovky
10 března 2017

 Kustovnice čínská je ohromně zdravá, ale některým lidem nechutná, protože jsou její plody tvrdé a těžko stravitelné. Já jsem na ni ale vyzrála a připravila jsem domácí goji marmeládu. Na zahuštění jsem přidala lžíci chia semínek a zdravá dobrota je na světě. Můžete si ji namazat ráno na lívance nebo ji přidat do řeckého jogurtu.

IMG_2352_1



Suroviny

  • 160 g sušených plodů Goji
  • 200 ml vody
  • 1 lžíce chia semínek

Postup

 Goji nasypejte do food processoru, přidejte vodu a vše rozmixujte na hladkou hmotu. Do rozmixované směsi přidejte lžíci chia semínek, nechejte je chvilku nabobtnat a hotovou marmeládu naplňte do skleniček. Skladujte v lednici a potřebujte nejlépe do několika dnů.


IMG_2361_1
 

Recept pro Vás vytvořila Michaela Šupáková z blogu „Cooking with Šůša“.

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít