DOMÁCÍ GOJI MARMELÁDA
Předkrmy a chuťovky
10 března 2017
Kustovnice čínská je ohromně zdravá, ale některým lidem nechutná, protože jsou její plody tvrdé a těžko stravitelné. Já jsem na ni ale vyzrála a připravila jsem domácí goji marmeládu. Na zahuštění jsem přidala lžíci chia semínek a zdravá dobrota je na světě. Můžete si ji namazat ráno na lívance nebo ji přidat do řeckého jogurtu.
Suroviny
- 160 g sušených plodů Goji
- 200 ml vody
- 1 lžíce chia semínek
Postup
Goji nasypejte do food processoru, přidejte vodu a vše rozmixujte na hladkou hmotu. Do rozmixované směsi přidejte lžíci chia semínek, nechejte je chvilku nabobtnat a hotovou marmeládu naplňte do skleniček. Skladujte v lednici a potřebujte nejlépe do několika dnů.
Recept pro Vás vytvořila Michaela Šupáková z blogu „Cooking with Šůša“.