TOPINKY SO ŠPENÁTOVOU POMAZÁNKOU

Předkrmy a chuťovky
01 ledna 2016

Jednoduchý recept na špenát. Je neuveriteľne zdravý a jeho energetická hodnota je veľmi nízka. Ja som k němu pridala len orechy a cesnak, takže je to veľmi jednoduché a chutné zároveň.

 

a-pom.-z-predu-aj-vzdau-768x510


Suroviny

  • cca 500 g čerstvého špenátu
  • hrsť vlašských orechov (ale môže byť aj viac)
  • 3 strúčiky cesnaku
  • olej
  • soľ
  • korenie
  • 1 menšia červená cibuľ
  •  nakrájaná bageta


Postup

Bagety si opečte do zlatova, ide to aj v rúre. Ja som opekala na liatinovej panvici, bez oleja. Do mixéru dajte špenát, očistený cesnak, orechy, asi 3 lyžice oleja, 3 lyžice vody. Rozmixujte na redšiu pomazánku. Na oleji orestujte cibuľku, pridajte k nej špenátovú zmes a asi 3 minúty varte. Na opečenú bagetu dajte pomazánku a podávajte ozdobené a obložené čerstvou zeleninou. Takto pripravený špenát je výborný aj na cestoviny.





Dobrú chuť! S láskou Tina


Recept pro Vás připravila Martina Schmidtová z blogu „Tinajedoma“.
Bloggerku můžete sledovat také na Instagramu: https://www.instagram.com/tinajedoma/


 

 

 

 

Navštivte nás
Po 8:00 - 15:30
Út 8:00 - 15:30
St 8:00 - 15:30
Čt 8:00 - 15:30
8:00 - 15:30
So Zavřeno
Ne Zavřeno
Brněnská 444/37
682 01 Vyškov - Město
Prodejna je nyní uzavřena
Dnes Zavřeno
Showroom Zavřít